Social Media Marketing

Van het beheer van uw account tot het adverteren van uw producten. Wij specialiseren ons in het bereiken van de gewenste doelgroep. Wij laten accounts groeien en maken van lokale bedrijven bekende merken.

Webdesign

Wij bouwen compleet op maat gemaakte websites en onderhouden deze indien nodig. Wij voorzien onze klanten van het totale pakket, hierbij kunt u denken aan beveiliging (SSL) en vindbaarheid (SEO).

Video productie

Wij zijn gespecialiseerd in het filmen en bewerken van verschillende soorten video's. Wij houden ons voornamelijk bezig met productvideo's, aftermovies, bedrijfsvideo's, trailers en animaties.

Fotografie

Van de perfecte Instagram foto tot aan professionele productfoto's, wij doen het allemaal. Wij houden ervan om creatief bezig te zijn met fotografie en het bewerken van foto's.

Social Media Marketing

Marketing via Social Media, het is een zeer rendabele manier om veel mensen die geintresseerd zijn in uw dienst of product te bereiken. In de huidige maatschappij gebruikt bijna iedereen wel één van de volgende platformen: Facebook, YouTube, Instagram, Linked In, etc. Een van deze mensen zou uw volgende klant kunnen zijn.

Wij kunnen veel voor u betekenen en bieden veel mogelijkheden aan op het gebied van Social Media Marketing. Zo beheren wij vele pagina’s en laten deze groeien, bouwen een community en zorgen ervoor dat er dagelijks veel geïnteresseerde en zelfs potentiële kopers worden bereikt. Het imago van uw bedrijf is van essentieel belang voor mensen die voor het eerst kennis maken met uw bedrijf. Wij zorgen voor een representatieve pagina en uw bedrijf wordt óók online echt een merk.

We geven u advies, tips en delen de door u gewenste content op een originele, rendabele manier. We houden alle gegevens en statistieken bij om zo precies mogelijk bij te houden wat er gebeurd. Tevens voeren we promoties uit, onderhouden we contact met klanten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Webdesign

In een tijd waar steeds meer mensen online aanwezig zijn via hun telefoon of computer, is het voor u misschien het geschikte moment om hier op in te spelen.

Wij bieden compleet op maat gemaakte websites aan die eenvoudig te onderhouden zijn. Deze websites voldoen aan alle moderne beveiligingseisen en zijn goed te vinden binnen zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Wij maken zeer uiteenlopende websites, denk hierbij aan persoonlijke portfolio websites, bedrijfswebsites, webshops en nog veel meer.

Ook kunt u bij ons terrecht voor advies op het gebied van webdesign. Wij staan altijd open voor uitdagingen en bieden dan ook graag concultancy aan op het gebied van webdesign.

Laptop Nobuso diensten

Video productie

Hieronder ziet u een overzicht van de meest voorkomende video diensten die wij aanbieden. Onder aan deze pagina ziet u een video die wij recent geproduceerd hebben.

Productvideo's

Het nadeel van een online webshop is natuurlijk dat de ervaring veel minder persoonlijk is, maar een product online verkopen hoeft geen nadeel te zijn. Wij creëren namelijk professionele productvideo’s die de klant weer die unieke ervaring bieden die normaal alleen in de winkel te ervaren is.

Bedrijfsvideo's

U weet zelf hoe goed uw bedrijf is en hoe hard uw personeel werkt, maar dit komt niet duidelijk over via uw website of social media. De oplossing is het maken van een bedrijfsvideo. Dit is een proffesionele film die aan klanten laat zien wat u als bedrijf doet en wie er achter uw geweldige diensten zit.

Aftermovies

Evenementen zijn leuke en gezellige bijeenkomsten, die meestal wel zorgen voor geweldige herinneringen. Een aftermovie is een samenvatting van alle hoogtepunten van een evenement in videovorm, zodat bezoekers die geweldige herinneringen nogmaals kunnen beleven.

Trailers

Wat hebben bioscoopfilms en grote evenementen met elkaar gemeen? Het feit dat het publiek er al enthousiast over is voordat dat ze er geweest zijn. Trailers zorgen ervoor dat mensen enthousiast worden over iets wat nog moet gebeuren. Wij maken op maat gemaakte trailers voor iedere gebeurtenis.

Animaties

Animaties zijn bewegende beelden die compleet met de computer zijn getekend en geanimeerd. Bij animaties kunt u denken aan bijvoorbeeld bewegende logo’s of zelfs compleet geanimeerde bedrijfsvideo’s.

Overig

Heeft u een uitdaging waar andere mensen niet voor openstaan of staat de dienst die u zoekt er niet tussen? Wees dan niet bang om alsnog contact met ons op te nemen, want wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Fotografie

Hieronder ziet u een paar van onze mooiste foto's. Langs het maken van foto's kunnen wij ook bestaande foto's voor u bewerken. Wij maken de meest uiteenlopende foto's, van trouwfoto's tot productfoto's. U kunt op onderstaande foto's klikken om deze te bekijken.

Aanvraagformulier

U kunt onderstaand aanvraagformulier invullen om één of meerdere van onze diensten aan te vragen.

Bedrijfsinformatie

BTW: NL860846106B01
KVK: 76936783

Contact

Diepenbroeklaan 10, Baarlo 5991PT
0613454868
info@nobuso.nl

Volg ons