Digitale Marketing

Haal meer rendement uit uw sociale kanalen! Meer klanten, meer betrokkenheid, een beter online imago, rendabele advertenties en natuurlijk een gigantisch bereik! Dit alles op een zeer efficiënte, vooral transparante manier. Van lokaal bedrijf naar erkend merk!

Website

Met een op maat gemaakte website kunt u aan de wereld laten zien wat uw bedrijf speciaal maakt. Wij voorzien al onze websites van het totale pakket, denk hierbij aan beveiliging, vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Deze website wordt uiteraard ook door ons onderhouden.

Grafische Vormgeving

Versterk uw online aanwezigheid met een krachtig en herkenbaar logo. Zorg ervoor dat mensen uw bedrijf nooit meer vergeten. Binnen de grafische vormgeving houden wij ons bezig met het maken van bedrijfslogo's en andere promotiematerialen (denk aan folders en visitekaartjes).

Webshop

Met een webshop kunt u al uw producten óók online verkopen. Hiermee vergroot u de kans om uw klantenkring uit te breiden. Onze webshops worden geleverd met automische voorraad -en factureringssystemen. Ook leveren wij standaard een app waarmee u de webshop kunt beheren.

Digitale Marketing

Marketing via Social Media, het is een zeer rendabele manier om veel mensen die geintresseerd zijn in uw dienst of product te bereiken. In de huidige maatschappij gebruikt bijna iedereen wel één van de volgende platformen: Facebook, YouTube, Instagram, Linked In, etc. Een van deze mensen zou uw volgende klant kunnen zijn.

Wij kunnen veel voor u betekenen en bieden veel mogelijkheden aan op het gebied van Social Media Marketing. Zo beheren wij vele pagina’s en laten deze groeien, bouwen een community en zorgen ervoor dat er dagelijks veel geïnteresseerde en zelfs potentiële kopers worden bereikt. Het imago van uw bedrijf is van essentieel belang voor mensen die voor het eerst kennis maken met uw bedrijf. Wij zorgen voor een representatieve pagina en uw bedrijf wordt óók online echt een merk.

We geven u advies, tips en delen de door u gewenste content op een originele, rendabele manier. We houden alle gegevens en statistieken bij om zo precies mogelijk bij te houden wat er gebeurd. Tevens voeren we promoties uit, onderhouden we contact met klanten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Website

In een tijd waar steeds meer mensen online aanwezig zijn via hun telefoon of computer, is het voor u misschien het geschikte moment om hier op in te spelen.

Wij bieden op maat gemaakte websites aan, die zelf aan te passen zijn. Deze websites voldoen aan alle moderne beveiligingseisen en zijn goed te vinden binnen zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Wij maken zeer uiteenlopende websites, denk hierbij aan persoonlijke portfolio websites, bedrijfswebsites en nog veel meer.

Ook kunt u bij ons terrecht voor advies op het gebied van websites. Wij staan altijd open voor uitdagingen en bieden dan ook graag concultancy aan op het gebied van websites.

Webshop

Steeds meer mensen willen hun producten online aanschaffen. We zien steeds meer winkels verdwijnen uit winkelstraten, omdat deze niet meebewegen met de tijd of hun gehele assortiment aanbieden in een webshop.

Wij bieden op maat gemaakte webshops voor kleine en grote ondernemingen aan. Deze zijn volledig geautomatiseerd, van facturering en voorraadbeheer tot aan klantenemails. Ook is de webshop gemakkelijk zelf te beheren via onze app en online omgeving. Hier kunt u producten toevoegen, aanpassen en verwijderen. Ook kunt u uw bezoekers monitoren en uw bestellingen afmelden.

Ook kunt u bij ons terrecht voor advies op het gebied van webshops. Wij staan altijd open voor uitdagingen en bieden dan ook graag concultancy aan op het gebied van webshops.

Grafische Vormgeving

Op een unieke wijze mensen werven voor een groot evenement, uw bedrijf op een creatieve manier presenteren aan uw klanten, op het gebied van grafische vormgeving zijn wij niet bang voor een uitdaging.

Wij bieden op maat gemaakte folders, logo’s, banners en andere gewenste promotiematerialen aan. Ook houden wij ons volledig aan uw huisstijl, of ontwerpen wij deze indien u deze nog niet heeft.  

Ook kunt u bij ons terrecht voor advies op het gebied van grafische vormgeving. Wij staan altijd open voor uitdagingen en bieden dan ook graag concultancy aan op het gebied van grafische vormgeving.

Aanvraagformulier

U kunt onderstaand aanvraagformulier invullen om één of meerdere van onze diensten aan te vragen.

Bedrijfsinformatie

BTW: NL860846106B01
KVK: 76936783

Contact

Diepenbroeklaan 10, Baarlo 5991PT
0613454868
info@nobuso.nl

Volg ons