Marketing

Marketing via Social Media, het is een zeer effectieve manier om veel mensen die geintresseerd zijn in uw dienst of product te bereiken. In de huidige maatschappij gebruikt bijna iedereen wel één van de volgende platformen: Facebook, YouTube, Instagram of LinkedIn. Eén van deze mensen zou uw volgende klant kunnen zijn.

Iedere onderneming heeft andere doelstellingen, zo zijn er ondernemingen die streven naar een toenemende omzet of juist een toename in naamsbekendheid. Om aan deze uiteenlopende doelstellingen te kunnen voldoen, onderscheid Nobuso haar marketing in drie specialisaties:

Marketing - paginabeheer

Paginabeheer

De meest voorkomende vorm van marketing. Consistent berichten delen, mensen interesseren, het opbouwen van een publiek, potentiële en geïnteresseerde klanten bereiken. Wij zorgen voor een representatieve pagina. Consistent en snel groeien op social media.

Marketing - influencer marketing

Influencer marketing

Speciaal voor opkomende en beginnende bekendheden/influencers, bieden wij influencer marketing. Een door ons ontwikkelde dienst speciaal voor mensen die snel bekend willen worden op social media.

Marketing - conversie marketing

Conversie marketing

Het genereren van verkopen is voor webshops ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij specifiek voor webshops conversie marketing aan, dé oplossing voor online adverteren. Een zo hoog mogelijk aantal verkopen genereren tegen minimale budgetten. 

Marketing aanvragen

Bedrijfsinformatie

BTW: NL860846106B01
KVK: 76936783

Contact

J. F. Kennedylaan 215, 5981 WX Panningen
0613454868
info@nobuso.nl

Volg ons

SBB Erkend